lufra

ARBEN NDREKAJ

President i kompanisë “LUFRA” sh.p.k
Emri i kompanisë: “LUFRA” sh.p.k
Të ardhurat bruto 2014: 2 milionë EURO
Numri i punonjësve: 130
Vendndodhja: Lushnje

Të merresh me biznes prodhues do të thotë të kesh një passion e vullnet të madh për tu përballur me vështirësi të shumta e të panumurta. Ose sic thotë dikush, “ata që kanë ndërtuar e menaxhojnë biznese prodhuese janë vërtet heronj”. Por më mirë se kushdo, periafrizimin e shkallës së vështirësisë së një biznesi të tillë e ka bërë gruaja e pronarit të kompanisë së përpunimit të qumështit “LUFRA” sh.p.k. “Mos kujtoni se do ju lejmë trashëgim pasuri, do ju lemë halle, probleme dhe punë”- iu tha ajo dy djemve gjatë një mbrëmje të zakonshme familjare. Dhe në fakt kështu është. I gjithë biznesi prodhues është i vështirë, i tillë që nuk mund të ndërtohet e përballohet nga kushdo, por vetëm nga njerëz të vecantë e me nerva të fortë.

Me Shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2015”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *