remal

GIANNI CAVALLINI

Administrator i Përgjithshëm i kompanisë REMAL sh.p.k
Emri i kompanisë: REMAL sh.p.k.
Të ardhurat bruto 2014: 6 milionë EURO
Numri i punonjësve: 960
Vendndodhja: Kamëz, Tiranë

Gjatë vitit 2014 e në vazhdim, Kryeminstri i Shqipërisë, Edi Rama ka patur një sërë përpjekjesh sa në Itali e Shqipëri për të bindur investitorë italianë për të investuar në vendin tonë. “Shqipëria është toka ku kanë gjetur punën dhe suksesin e tyre mbi 30 mijë italianë”- ka qenë pak a shumë argumenti kryesor i kryeministrit për ftesën e tij drejtuar kandidat investitorëve italianë. Dhe kjo është e vërtetë. Gianni Cavallini, Administratori i Përgjithshëm i REMAL sh.p.k është njëri prej tyre, që ka ndërtuar një histori suksesi në Shqipëri. Një histori suksesi, jo vetëm për vete, por edhe për një komunitet të madh të punësuarish, një histori suksesi për zonën ku operon, një histori suksesi përfaqësuese edhe për ata italianë që kanë mundësi e duan të investojnë në Shqipëri.

Me Shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2015”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *