nabel

KOMPANIA “NABER KONFEKSIONE”

Emri i kompanisë: Naber Konfeksione
Të ardhurat bruto 2014: 2 milionë EURO
Numri i punonjësve: 606
Vendndodhja: Durrësë

Sektori i fasonit ose sic quhet ndryshe i punës me porosi ka pësuar një hop të madh në Shqipëri. E vetëdijshme për papunësinë si një plagë e hapur sociale për shoqërinë shqiptare, por edhe për rolin që kanë kompanitë fason në zburjen e kësaj plage, Qeveria shqiptare ndërmori vitin e kaluar një paketë masash lehtësuese për këtë industri. Dhe fakti është se industria fason, pavarësisht nëse kanë dhënë apo jo efekt masat e qeverisë, ka një gjallërim e përhapje të gjerë në territorin shqiptar. Pothuaj në cdo qytet të Shqipërisë ka reparte rrobaqepsish. Por, të njohura si kompani të mëdha në këtë fushë janë tre apo katër subjekte. Ndër to, padyshim është edhe “Naber Konfeksione”.

Me Shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2015”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *