rame

RAMË GECI

President i GECI Group
Emri i kompanisë: GECI
Të ardhurat bruto 2014: 7.5 milionë EURO
Numri i punonjësve: 150
Vendndodhja: Tiranë

Nëqoftëse do bëjmë një retrospektivë të biznesit shqiptar në 25 vite, me qëllim seleksionimin e 10 ideve apo veprimeve më brilante, sigurisht që në top 10-shë do të bëjë pjesë edhe blerja e Tirana International Hotel prej biznesmenit Ram Geci. Jo rrallë në jetë të imponohen situata, të cilat duhen zgjidhur. Jo rrallë ndodhesh përpara situatave, të cilat kërkojnë të marrësh vendimet e duhura. Në të tilla situata janë prej vitesh ata biznesmenë që kanëoperuar në sektorin e ndërtimit dhe infrastrukturës. Fillimisht ndërtimi i një kompanie me një specializim të tillë ishte një veprim i arsyeshëm. Sepse, një nga aspektet e zhvillimit të vendit do të ishte patjetër rehabilitimi dhe rregullimi i infrastrukturës.

Me Shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2015”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *