sotir

SOTIR BULO

Drejtor i Përgjithshëm i “Alumil Albania”
Emri i kompanisë: Alumil Albania
Të ardhurat bruto 2014: 12.5 milionë EURO
Numri i punonjësve: 155
Vendndodhja: Tiranë

Çdo të ndodhte me ato kompani shqiptare që janë konceptuar për të qenë në funksion të sektorit të ndërtimit? Cdo të ndodhte me këto kompani që janë në funksion të një sektori që paraqitet i saturuar tashmë në ekonominë shqiptare, apo në kushtet kur lejet e ndërtimit janë me pikatore, si rrjedhojë e mosmiratimit të planeve zhvillimore të zonave të ndryshme të vendit? Përgjigja është fare e thjeshtë. Në situatën në të cilën ndodhet ky sektor, e që transmeton një reaksion zinxhir në kompanitë e lidhura me to, për mjaft prej tyre është e kuptueshme të gjenden në telashe të mëdha. Dhe në fakt kështu ka ndodhur. Nëse iu shqyrton kompanive të këtij lloji, pra kompanive që prodhojnë material për seotirn e ndërtimit atëhere kuptohet qartë se ky treg nuk është më në gjendje të përmbushë qoftë edhe objektivat minimal të tyre.

Me Shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2015”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *