Mario Bracci

Xhiro e biznesit 2017:  50 milion EURO
Ndryshimi % 17/16:   + 34
Numri i punonjësve:  199
Vendndodhja:  Thumanë, Krujë

Në muajin shkurt të vitit 2017, në kompaninë “Antea Cement” ndodhi një ndryshim në kupolën drejtuese të saj. Në krye të kompanisë u emërua z. Mario Bracci., një profesionist me një background të fortë professional në industrinë e cimentos dhe me përvoja shërbimi në vende të ndryshme të botës si Itali, USA, Zvicër, Marok, Spanjë etj. Në përvojën e tij mbi 25 vjecare z. Bracci ka menaxhuar biznese me mbi 400 milionë euro turnover dhe mbi 1000 të punësuar. Nuk mund të jetë rastësi fakti që, edhe pse ka pak më shumë se një vit të plotë kalendarik në krye të “Antea Cement”, kompania e re që ai drejton ka njohur një përmirësim të dukshëm të performancës së saj. Po qe se ndryshimet në stafi n drejtues të kompanisë janë bërë për të përmirësuar e cuar më përpara punën, atëhere ky është një qëllim plotësisht i arritur. Gjatë vitit 2017, “Antea Cement” ka mundur të realizojë një xhiro biznesi mbi 50 milionë euro, ndërkohë që një vit më parë aktiviteti i kompanisë ishte afro 34 milionë euro. Rritja, sikurse shikohet nga krahasimi i shifrave është e ndjeshme, rreth 34 për qind, e këtu patjetër rol ka edhe përmirësimi i menaxhimit të kompanisë. Përmirësimi i performanxës së Antea-s vijon edhe me treguesin e eksportit. Për vitin 2017, ku tregues ishte ne kuotën e 2.3 miliardë lekëve ose afro 17 milionë eurove, ndërkohë që në vitin paraardhës kompania realizoi një eksport prej 7 milionë eurosh.

Me Shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2018”

Recent Posts

SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More
Kërcimi gjigand i Marin Gjonaj
Shpëtim Luku “Gjonaj Group” është një bashkësi kompanish, ku pērmenden disa kompani si Info-Telecom, Enertrade, Promarketing, Digicom, Probroker etj. Natyrisht, Info-Telekomi është ajo ...
October 23, 2023 Read More
Biznesmeni që nuk hap dot hotelin luksoz prej…
Shpëtim Luku Edhe pse ka ikur që i vogël nga vendlindja, sytë, mendja dhe zemra e tij i  mbeten gjithmonë atje. Edhe pse pjesën më të madhe të jetës e ka kaluar larg saj,  ai ka qen...
October 17, 2023 Read More
SHPETIM LUKU/ Ushtria e mashtruesve të telemarket
Vins Vaughn, Ed Harris dhe Julia Ormond janë disa prej kastit të aktorëve të filmit Prime Gig, realizuar diku nga  fillimi i viteve 2000. Pendleton "Penny" Wise, një telemarketist i talentua...
October 12, 2023 Read More
Elisabeta Hysi
Drejtoreshë e përgjithshme e kompanisë GJERGJI H TEXTILE Emri i kompanisë: Gjergji H Tekstile Xhiro e biznesit 2022: 1 milion EUR Numri i punonjësve: 25 Vendndodhja: Tiranë Si kanë arritur deri...
October 3, 2023 Read More
Julian Bërxulli
Administrator i kompanisë “AMBRA” Emri i kompanisë: AMBRA Xhiro e biznesit 2022: 4.5 milion EURO Numri i punonjësve: 450 Vendndodhja: Durrës Qëkurse mori në duar “timonin” e...
October 3, 2023 Read More
Kompania AK-Invest
Emri i kompanisë: AK-Invest Xhiro e biznesit 2022: 6 milionë euro Numri i punonjësve: 50 Vendndodhja: Tiranë AK – Invest, shoqëri aksionere e regjistruar me vendim të Gjykatës Tir...
October 3, 2023 Read More