muca

Luan Muça

Emri i kompanisë Delta Group
Xhiro e biznesit 2018: 72.27 milionë EUR
Numri i punonjësve: 780
Vendndodhja: Tiranë

Asgjë nuk ndodh rastësisht dhe Delta Group ka arsye konkrete për themele kaq të forta. Mbi të gjitha, ne jemi gjithmonë në ndjekje të vlerave. Këtë e vërteton më së miri pozicionimi ynë në piedestalin më të larte të biznesit Shqipëtar me kompanitë Deutschcolor, Delta Home, Thermoswiss, DAST dhe Delta falë vizionit dhe përkushtimit të Founder & Ceo Z.Luan Muca. Delta Group ndër vite është vlerësuar me disa çmime të rëndësishme si: “Biznesi më i suksesshëm Import-Export për vitin 2014”, çmim ky i akorduar nga Dhoma e Tregtisë. Viti 2015 do të shënonte një tjetër arritje për Delta Group. Tashmë vlerësimi do të shkonte për Deutschcolor, ku Dhoma e Tregtisë e vlerësoi me çmimin “Marka e Vitit”. “Superbrands Albania” ishin çmimet që ju akorduan kompanive të Delta Group: Deutschcolor, Delta Home, DAST dhe Delta në 20 tetor 2016. Vlerësimi për kompanitë e Delta Group u bë nga Këshilli i Organizatës së Superbrands e cila së fundmi ka nisur vlerësimin e brandeve edhe në vendin tonë. Në 13.02.2017 kompanitë Deutschcolor dhe DAST do të merrnin gjithashtu çmimin “Superbrands Kosova” nga Këshilli i Organizatës së Superbrands për Kosovën.

Me shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2019”