Kompania ELKA SA

Xhiro e biznesit 2018: 33 milion EURO
Ndryshimi në % 18/17: +10
Numri i punonjësve: 397
Vendndodhja: Vrisera, Gjirokastër, Kosovë, Maqedoni, Greqi

Kompania ELKA SA është shumë e mirënjohur në vend. Nuk gabojmë pot ë themi se është ndër më të mirënjohurat. Për një mori arsyesh. Së pari për aktivitetin dhe protagonizmin e gjatë në treg. E themeluar në vitin 1993, pra në vitet e para të sistemit të ri ekonomik, ELKA SA ishte dhe vazhdon të mbetet një actor kryesor në këtë system. Janë 26 vite aktivitet, eksperiencë, protagonizëm, zhvillim, evoluim biznesi. Por janë edhe 26 vite takimi me klientë të ndryshëm anekënd Shqipërisë. Një kohë e gjatë kjo, që e ka rrënjosur emrin e kompanisë ELKA SA në mendjen e shumë e shumë konsumatorëve të produkteve të saj. Arsyeja e dytë lidhet me morinë e produkteve që ajo tregton dhe prodhon. Që në castet e krijimit të saj, ELKA SA u konceptua si një kompani distribuuse dhe tregtuese e markave të njohura ndërkombëtare, duke shtuar vlerë në Shqipëri dhe duke u bërë një model suksesi në këtë drejtim. Aktualisht janë mbi 123 produkte që tregtohen nga ELKA SA dhe ky numër i madh e bën të pashmangshëm “takimin” e klientëve e konsumatorëve të shumtë me këtë kompani.

Me shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2019”

Recent Posts

SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More
Kërcimi gjigand i Marin Gjonaj
Shpëtim Luku “Gjonaj Group” është një bashkësi kompanish, ku pērmenden disa kompani si Info-Telecom, Enertrade, Promarketing, Digicom, Probroker etj. Natyrisht, Info-Telekomi është ajo ...
October 23, 2023 Read More
Biznesmeni që nuk hap dot hotelin luksoz prej…
Shpëtim Luku Edhe pse ka ikur që i vogël nga vendlindja, sytë, mendja dhe zemra e tij i  mbeten gjithmonë atje. Edhe pse pjesën më të madhe të jetës e ka kaluar larg saj,  ai ka qen...
October 17, 2023 Read More