causholli

Nadir Causholli

Emri i kompanisë: CFO Pharma
Xhiro e biznesit 2018: 40 milion EURO
Numri i punonjësve: 300
Vendndodhja: Tiranë

CFO Pharma eshte kompani lider ne tregun farmaceutik shqiptar, e themeluar ne vitin 2003. Qe nga viti themelimit e deri me sot ajo ka njohur vetem rritje dhe zgjerim. Fokusi i kompanise eshte regjistrimi, importimi, shperndarja, shitja, marketing, promovimi dhe eksportimi i produkteve farmaceutike, pajisjeve medicinale dhe shtesave ushqimore. CFO Pharma mbulon si shperndarje dhe promovim, 100% te farmacive ne Shqiperi dhe Kosove. Kompania ofron zgjidhje inovative per mjeket, farmacistet dhe pacientet me ilace efektive, te sigurta dhe cilesore. E angazhuar ne menyre aktive per te pergatitur informacion mjekesor ne te gjitha fushat terapeutike, duke mbuluar te gjithe mjeket dhe sistemin e kujdesit shendetesor (spitalet publike, klinikat private, poliklinikat, qendrat shendetesore etj ) ne te dy segmentet e tregut ( privat dhe publik). CFO Pharma perfaqeson ekskluzivisht shume Kompani Prodhuese dhe tregetuese te medikamenteve ne Europe dhe bote. Duke pasur 80 % te ilaceve te importuara nga Itali dhe pjesa tjeter nga Franca, Spanja, Maqedonia, SHBA, Turqia etj, CFO Pharma ka patur ne fokusin e saj gjithmone cilesine dhe garancine e produkteve qe hedh ne tregun Shqiptar.

Me shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2019”