Rebani Likometa

Xhiro e biznesit 2018: 52 milion EURO
Ndryshimi në % 18/17: +150
Numri i punonjësve: 60
Vendndodhja: Tiranë, Elbasan

“E shikon këtë, ky është bitumi im, edhe ky, edhe ky…”.
Ndërsa kalonim në segmente të ndryshme rrugorë, gjatë një udhëtimi në një nga rrugët kryesore të Shqipërisë, e ndërtuar vitet e fundit, Rebani Likometa tregonte gjithë ngazëllim e krenari se bitumi ë ishte përdorur aty ishte ofruar e tregtuar nga ai. Ishte një krenari e ligjshme e një personi, i cili ka arritur të ndërtoje një kompani tepër të suksesshme, e cila është kthyer prej vitesh në furnitorin kryesor të kompanive që punojnë në infrastrukturë me një product të domosdoshëm, sikurse është bitumi. Ka edhe kompani të tjera që kanë këtë natyre aktiviteti, por duket se ato as i afrohen fare as kanë asnjë mundësi të konkurojnë me IZVOR 99-ën e Rebani Likometës. Dhe ky nuk është thjesht perceptim, por një një konkluzion i logjikshëm që rezulton nga “fotografimi” i biznesit përgjatë vitit 2018. Gjatë këtij viti IZVOR 99 ia arriti të realizojë një aktivitet në nivelin e 6.6 miliardë lekëve. E krahasuar me një vit më parë rritja ishte më shumë se sa 150 për qind.

Me shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2019”