adili

Ilir Adili

Emri i kompanisë: AK-Invest
Xhiro e biznesit 2018: 3.5 milion EURO
Numri i punonjësve: 30
Vendndodhja: Tiranë

I nstitucioni financiar AK-Invest punon për kah përftimit të besimit të merituar në treg. AK-Invest nëpërmjet zyrave të tij si dhe nëpërmjet rrjetit të 300 agjentëve në mbarë vendin, rrit pranishmërinë me shtim dhe kombinim efficient të produkteve financiare në treg. Ata bashkojnë cdo punonjës tonin me profesionalizmin, për t’u takuar në këtë mënyrë me konsiderueshëm më shumë klientë nga viti në vit. Bashkëpunimi me rrjetin e agjentëve në mbarë vendin për shërbimin MoneyGram, pagesa utilitare ( OSHEE, Gjoba te Policise Rrugore dhe Bashkiake, UK ) ka siguruar tashmë prezencë të kompanisë në mbarë vendin, prezencë që synon ofrim shërbimi me standarte të kompanisë. Cdo investim i kompanisë AK-invest në teknologji informatike, investim në rritje profesionale të punonjësit, në rritje të visibilitetit të zyrave synon dhe i bashkohet agjentit.

Me shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2019”