shella

Bledar Shella

Të ardhurat bruto 2019 (IFRS): 37.222 milionë EURO
Fitimi 2019: 11.6 milion EUR
Numri i punonjësve: 454
Vendndodhja: Tiranë

Kur ish Banka e Kursimeve doli në privatizim, vite më parë, OTP Bank ishte një nga konkurrentët për ta blerë atë. Por, pavarësisht se ky proces nuk u bë i mundur atëherë, banka e mirënjohur hungareze e më gjerë, e ruajti interesin për tregun shqiptar dhe e konkretizoi këtë interes nëpërmjet privatizimit të Bankës Societte Generale Albania. Tashmë, pjesë e një top banke, përballë Bankës OTP Albania paraqiten sfida të reja nën një administrim të ri. 2019 ishte një vit i plotë nën logon e re dhe gjatë këtij viti Banka OTP Albania gjatë vitit 2019 solli mjaft lajme për klientët, investitorët dhe punonjësit, si dhe për tregun bankar vendas. Krahas ndryshimit të pronësisë, gjë që sigurisht ishte dhe lajmi më i rëndësishëm, Grupi OTP prezantoi edhe strategjinë e tij për tregun bankar Shqiptar.

Me shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2020”