Fatmir Bektashi

Emri i kompanisë: Kontakt
Xhiro e biznesit 2019: 13 milion EURO
Numri i punonjësve: 300
Vendndodhja: Tiranë

Qytetet kryesore të Shqipërisë, por sidomos, kryeqyteti kanë pësuar një transformim të jastëzakonshëm urban. Si rrjedhojë e ndërtimeve të panumurta, Tirana sot ngjan shumë pak me qytetin e dikurshem. A është më e bukur apo jo? Kjo është cështje perceptimi, estetike, cështje subjektive e gjithsecilit, por e sigurtë është që mes morisë së ndërtimeve ka shumë prej tyre që nuk i bëjnë nder kryeqytetit. Dhe nuk bëjnë krenarë as ndërtuesit e tyre. Në këtë kontekst, janë të shumta kompanitë e ndërtimit që në Cv e tyre profesionale kanë kontribute jo të vogla, pasi e kanë “pasuruar” inventarin e ndërtimeve me ndërtesa aspak cilësore. Të cilat ngjajnë që në vitin e parë apo të dytë pas mbarimit, si ndërtesa shumëvjecare të degraduara nga koha. Mirëpo ka edhe kompani të tilla, që kanë formuar një profil e identitet të qartë në këtë sektor, të cilat kanë vecse kontribut pozitiv e të dobishëm për Tiranën, që kanë bërë një diferencë të ndjeshme me konkurentët e tjerë sikurse është kompania e mirënjohur Kontakt.

Me shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2020”