Fiqiri Ismaili

Emri i kompanisë: Agroblend
Xhiro e biznesit 2019: 34 milion EURO
Ndryshimi në % 19/18: +46
Numri i punonjësve: 184
Vendndodhja: Vorë, Tiranë

Sa herë që një biznesmen realizon një investim të cfarëdo përmase, por sidomos kur investimi është i rëndësishëm, ai nëpërmjet sipërmarrjes së tij, nëpërmjet guximit të tij, nëpërmjet dinamikës së veprimtarisë së tij prodhon një lajm dhe situatë pozitive për biznesin në tërësi. Sepse nëpërmjet konkretizimit të idesë dhe kapitalit të tij ai e shton inventarin e pasurisë kombëtare dhe pasuron mozaikun e biznesit shqiptar edhe me një “gur” tjetër të cmuar. Ndaj, refleksi i gjithkujt, i cdo qytetari e konsumatori duhet të jetë dashamirësia për të konstatuar faktin që investimi i biznesmenit është i mirëpritur dhe i shpërblyer nga tregu. Për grupin “Agro Blend” viti 2019 ishte disi vit i vecantë. Pse jo, ishte edhe një vit, ku ankthi i natyrshëm i ecurisë së aktivitetit ishte më i madh se sa vitet e tjera. Dhe kjo ishte plotësisht e ligjshme. Sepse viti 2019 ishte viti i parë i plotë kalendarik i punës së fabrikës së makaronave “Diamond”.

Me shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2020”

Recent Posts

SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More
Kërcimi gjigand i Marin Gjonaj
Shpëtim Luku “Gjonaj Group” është një bashkësi kompanish, ku pērmenden disa kompani si Info-Telecom, Enertrade, Promarketing, Digicom, Probroker etj. Natyrisht, Info-Telekomi është ajo ...
October 23, 2023 Read More
Biznesmeni që nuk hap dot hotelin luksoz prej…
Shpëtim Luku Edhe pse ka ikur që i vogël nga vendlindja, sytë, mendja dhe zemra e tij i  mbeten gjithmonë atje. Edhe pse pjesën më të madhe të jetës e ka kaluar larg saj,  ai ka qen...
October 17, 2023 Read More
SHPETIM LUKU/ Ushtria e mashtruesve të telemarket
Vins Vaughn, Ed Harris dhe Julia Ormond janë disa prej kastit të aktorëve të filmit Prime Gig, realizuar diku nga  fillimi i viteve 2000. Pendleton "Penny" Wise, një telemarketist i talentua...
October 12, 2023 Read More
Elisabeta Hysi
Drejtoreshë e përgjithshme e kompanisë GJERGJI H TEXTILE Emri i kompanisë: Gjergji H Tekstile Xhiro e biznesit 2022: 1 milion EUR Numri i punonjësve: 25 Vendndodhja: Tiranë Si kanë arritur deri...
October 3, 2023 Read More
Julian Bërxulli
Administrator i kompanisë “AMBRA” Emri i kompanisë: AMBRA Xhiro e biznesit 2022: 4.5 milion EURO Numri i punonjësve: 450 Vendndodhja: Durrës Qëkurse mori në duar “timonin” e...
October 3, 2023 Read More
Kompania AK-Invest
Emri i kompanisë: AK-Invest Xhiro e biznesit 2022: 6 milionë euro Numri i punonjësve: 50 Vendndodhja: Tiranë AK – Invest, shoqëri aksionere e regjistruar me vendim të Gjykatës Tir...
October 3, 2023 Read More