Ilir Adili

Ilir Adili

Emri i kompanisë: AK-Invest
Xhiro e biznesit 2019: 4 milion EURO
Numri i punonjësve: 30
Vendndodhja: Tiranë

Institucioni financiar AK-Invest punon për kah përftimit të besimit të merituar në treg. AK-Invest nëpërmjet zyrave të tij si dhe nëpërmjet rrjetit të 300 agjentëve në mbarë vendin, rrit pranishmërinë me shtim dhe kombinim eficient të produkteve financiare në treg.

Me shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2020”