Linza

Ilir Linza

Emri i kompanisë: FPM Tutto Mobili, Best Seller, FPD
Xhiro e biznesit 2019: 20 milionë euro
Numri i punonjësve: 159
Vendndodhja: Tiranë

Ajo cfarë ndodh në sektorin e shitjes së mobiljeve i ngjan një lojë me shumë aktorë, por kur fituesi dihet që pa nisur gara. Duket një garë e “mërzitshme” me një fitues të saj që ka vite të tëra që është në krye dhe që po ashtu, duket se edhe për shumë vite të tjera do ta ketë këtë status. Edhe pse ka aq shumë kompani që funksionojnë në këtë treg, sërish FPM Tutto Mobili, rezulton edhe për vitin 2019 kompania numër 1 e tregut. Gjatë analizës së të dhënave që ne kryejmë cdo vit në kuadër të Botimin Kombëtar që realizojmë prej 17 vitesh kemi patur disponimin për të dalluar në treg ndonjë kompani tjetër të sektorit, të denjë për tu përfshirë në këtë Botim, por diferencat janë të mëdha.

Me shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2020”