luan

Luan Muça

Emri i kompanisë Delta Group
Xhiro e biznesit 2019: 107 milionë EUR
Numri i punonjësve: 1113
Zyrat qëndrore: Tiranë

Asgjë nuk ndodh rastësisht dhe Delta Group ka arsye konkrete për themele kaq të forta. Mbi të gjitha, ne jemi gjithmonë në ndjekje të vlerave. Këtë e vërteton më së miri pozicionimi ynë në piedestalin më të lartë të biznesit Shqipëtar dhe jo vetëm pasi Delta Group është tashmë prezente në tre kontinente Europe, Afrikë dhe USA me poduktet nga kompanitë Deutschcolor, Delta Home, Thermoswiss, Dast dhe Delta, kjo falë vizionit dhe perkushtimit te Founder & CEO Z.Luan Muca. Delta Group ndër vite është vlerësuar me disa cmime të rëndësishme si “Biznesi më i suksesshëm Import – Export për vitin 2014”, “Marka e Vitit” për Deutschcolor për vitin 2015, “Superbrands Albania”, “Superbrands Kosova” etj.

Me shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2020”