Cirillo

Luciano Cirillo

Emri i kompanisë: Uji i Ftohtë Tepelenë
Xhiro e biznesit 2019: 10.5 milionë euro
Ndryshimi në % 19/18: +13
Numri i punonjësve: 73
Vendndodhja: Tepelenë

Një nga ligjet kryesore të marketingut është të qënit i pari në një treg, cka siguron një avantazh për atë që ia arrin. “Uji i Ftohtë Tepelena” është prokompania e parë e prodhimit të ujit ambalazuar dhe që nga momenti i krijimit e deri më sot, ajo ka arritur të jetë edhe kompania lider e sektorit të saj. Në një garë të ashpër, pjesë e së cilës janë dhjetra subjekte e kompani, në një treg që ka një problematikë të theksuar, ku më kryesori është informaliteti, “Uji i Ftohtë Tepelena” vazhdon të ketë statusin e një prej protagonistëve kryesorë të tij edhe për vitin 2019.

Me shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2020”