Marin Gjonaj

Emri i kompanisë: Gjonaj Group
Të ardhura bruto 2019: 210 milion EURO
Numri i punonjësve: 700
Vendndodhja: Tiranë

Marin Gjonaj është një biznesmen i ri në moshë. Përfaqësues i gjeneratës së re, që e ka nisur biznesin, atëhere kur sipërmarrja shqiptare paraqitej e konsoliduar. Kur sipërmarrja shqiptare ishte e strukturuar. Kur të gjitha “shtigjet” e biznesit ishin apo dukeshin të zëna, një panoramë kjo, jo fort inkurajuese për nisma të reja. Mirëpo për të bërë biznes nuk është asnjëherë vonë. E rëndësishme është të kesh aftësi identifikuese për hapësirat që ka në treg dhe pastaj, sikurse thotë edhe vetë Marin Gjonaj të kesh fuqi ekzekutive. Pra të kalosh nga faza e idesë së biznesit në konkretizimin e saj. Duke themeluar kompaninë INFO Telecom në vitin 2009, Marin Gjonaj bëhej në atë kohë një ndër biznesmenët më të rinj shqiptarë dhe nisi kështu edhe rrugëtimin e suksesshëm në biznes. Cdo vit INFO Telecom njohu rritje të vazhdueshme, për të ardhur në vitin 2019, ku me 200 milionë euro xhiro biznesi ajo u rendit në vendin e 8 të kompanive më të mëdha shqiptare. Dhe për rrjedhojë, duke e bërë edhe Marin Gjonaj drejtuesin e njërit prej grupeve më të mëdha të biznesit në Shqipëri.

Me shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2020”

Recent Posts

SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More
Kërcimi gjigand i Marin Gjonaj
Shpëtim Luku “Gjonaj Group” është një bashkësi kompanish, ku pērmenden disa kompani si Info-Telecom, Enertrade, Promarketing, Digicom, Probroker etj. Natyrisht, Info-Telekomi është ajo ...
October 23, 2023 Read More
Biznesmeni që nuk hap dot hotelin luksoz prej…
Shpëtim Luku Edhe pse ka ikur që i vogël nga vendlindja, sytë, mendja dhe zemra e tij i  mbeten gjithmonë atje. Edhe pse pjesën më të madhe të jetës e ka kaluar larg saj,  ai ka qen...
October 17, 2023 Read More