Mario Bracci

Xhiro e biznesit 2019: 50 milion EURO
Ndryshimi në % 19/18: +6.1
Numri i punonjësve: 197
Vendndodhja: Thumanë, Krujë

Kompania e prodhimit të cimentos, ANTEA Cement vazhdon të performojë shkëlqyeshëm në mënyrë të qëndrueshme. Që nga momenti kur kjo fabrikë ka filluar prodhimin, por sidomos në 3 vitet e fundit ecuria e saj ka qenë në parametra shumë të mirë. Gjatë vitit 2019, ANTEA Cement regjistroi të ardhura nga shitjet në nivelin 6.2 miliardë lekëve, një tregues ky që i krahasuar me një vit më parë, ishte 6.12 për qind më i lartë. Nga i gjithë volume i shitjeve 66 për qind e tij u destinua për tregun e brendshëm, kurse pjesa tjetër për eksport. Raporti mes shitjeve në vend dhe atyre në eksport është i pëlqyeshëm pasi tregu shqiptar është i vogël dhe nuk e lë kompaninë në mëshirë të konjukturës së ndërtimit. Tregjet kryesore të eksportit të cimentos së Antea-s janë vendet e rajonit dhe ato të Mesdheut. Pasja e eksporteve në nivelin e 2.5 miliardë lekëve apo rreth 20 milionë eurove e bën ANTEA-n një ndër eksportuesit kryesorë të Shqipërisë. Konkretisht ajo është kompania e 13 eksportuese më e madhe e vitit.

Me shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2020”

Recent Posts

SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More
Kërcimi gjigand i Marin Gjonaj
Shpëtim Luku “Gjonaj Group” është një bashkësi kompanish, ku pērmenden disa kompani si Info-Telecom, Enertrade, Promarketing, Digicom, Probroker etj. Natyrisht, Info-Telekomi është ajo ...
October 23, 2023 Read More
Biznesmeni që nuk hap dot hotelin luksoz prej…
Shpëtim Luku Edhe pse ka ikur që i vogël nga vendlindja, sytë, mendja dhe zemra e tij i  mbeten gjithmonë atje. Edhe pse pjesën më të madhe të jetës e ka kaluar larg saj,  ai ka qen...
October 17, 2023 Read More
SHPETIM LUKU/ Ushtria e mashtruesve të telemarket
Vins Vaughn, Ed Harris dhe Julia Ormond janë disa prej kastit të aktorëve të filmit Prime Gig, realizuar diku nga  fillimi i viteve 2000. Pendleton "Penny" Wise, një telemarketist i talentua...
October 12, 2023 Read More
Elisabeta Hysi
Drejtoreshë e përgjithshme e kompanisë GJERGJI H TEXTILE Emri i kompanisë: Gjergji H Tekstile Xhiro e biznesit 2022: 1 milion EUR Numri i punonjësve: 25 Vendndodhja: Tiranë Si kanë arritur deri...
October 3, 2023 Read More
Julian Bërxulli
Administrator i kompanisë “AMBRA” Emri i kompanisë: AMBRA Xhiro e biznesit 2022: 4.5 milion EURO Numri i punonjësve: 450 Vendndodhja: Durrës Qëkurse mori në duar “timonin” e...
October 3, 2023 Read More
Kompania AK-Invest
Emri i kompanisë: AK-Invest Xhiro e biznesit 2022: 6 milionë euro Numri i punonjësve: 50 Vendndodhja: Tiranë AK – Invest, shoqëri aksionere e regjistruar me vendim të Gjykatës Tir...
October 3, 2023 Read More