Proletar Hasani

Proletar Hasani

Emri i kompanisë: “Albsteel”, “Pap Metal”
Xhiro e biznesit 2019: 19 milionë euro
Ndryshimi në % 19/18: +20
Numri i punonjësve: 40
Vendndodhja: Durrës

Përpara disa kohësh, stafi menaxhues i kompanisë së mirënjohur “Albsteel” organizoj një seminar trajnues, me qëllim promovimin e një shërbimi të ri të saj: pastrimin me rërë celiku dhe lyerjen me primer të profilve të hekurit. Pjesëmarrësit ishin kryesisht biznesmenë dhe në përfundim të seminarit e të vizitës në ambientet e kompanisë, njëri prej tyre më afrohet e më pyet se me kë e kishte këtë aktivitet Proletar Hasani. Ishte një nga ato habitë klasike të një individi, i cili realitetin madhështor të dikujt përpiqet ta shpjegoje me rrethana dhe faktorë jashtë këtij individi. “Proletar Hasani është pronar 100 për qind i këtij aktiviteti, por fakti që je kaq i impresionuar nga aktiviteti tregon se vërtet paska bërë dicka të madhe, gati gati edhe të pabesueshme” – i them duke buzëqeshur.

Me shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2020”