Rame Geci

Ram Geci

Emri i kompanisë: “Geci Group”
Xhiro e biznesit 2019: 15 milionë euro
Ndryshimi në % 19/18: +2
Numri i punonjësve: 281
Vendndodhja: Tiranë

Teksa bisedoja në rrethana miqësore e të natyrshme dikur me biznesmenin e mirënjohur Ram Geci ai me parashtroi një shqetësim të tijin. “Kam disa lekë në bankë, por nuk dëshiroj ti le aty, por ndërkohë nuk po kristalizoj një ide biznesi ku mund ti adresoj ato fonde”- tha ai. U përpoqa ta kaloj me shaka këtë situatë duke iu kundërpërgjigjur me batutën që, “kështu hallesh pacin të gjithë”, mirëpo Rama insistoi sërish se ky ishte vërtet një hall për të dhe se e shqetësonte shumë. Për disa çaste më pushtoi meditimi. “Ja, ky është biznesmeni profesionist, ai që edhe pse biznesi në tërësi i shkon mirë, sërish është i shqetësuar edhe për detaje, është i shqetësuar për para që “flejnë” në bankë, e nuk janë të “dobishme” po qe se nuk investohen. Ram Geci është lider në biznes e duke qenë i tillë, ajo çfarë ai më parashtronte si hall, nuk ishte gjë tjetër veçse dëshmi e një ligji që duhet të mishërojë lideri që është ai i ambicies.

Me shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2020”