roland

Roland Hysa

Emri i kompanisë: Miell Tirana
Xhiro e aktivitetit 2019: 16 milionë euro
Numri i punonjësve: 106
Vendndodhja: Tiranë

Në sektorin e përpunimit të drithërave është fabrika “Miell Tirana”, me drejtor të përgjithshëm të saj, Roland Hysën. Cdo vit lidere e tregut. Cdo vit protagonist e padiskutueshme e sektorit. Cdo vit, ndër kompanitë me performancën më të mirë. Gjatë vitit 2019, realizoi një aktivitet prej afro 18 milionë euro. Ose afërsisht sa I një viti më parë, por që mjaftoi për ta konfirmuar sërish si lidere të tregut të përpunimit të dritherave të bukës. Kompani si Miell Tirana” kanë vite në treg dhe këtë egzistencë afatgjatë e kanë bërë të mundur nëpërmjet punës plot përkushtim, pasion e seriozitet në fushën ku veprojnë.

Me shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2020”