shefqet

Shefqet Kastrati

Emri i kompanisë: Kastrati Group
Xhiro e aktivitetit 2019: 800 milionë euro
Numri i punonjësve: 1200
Vendndodhja: Durrës

Në qendër të Tiranës është duke u zhvilluar një projekt, i cili ecën me ritme të shpejta. Është Tirana Down Town, projekti më i fundit i ndërmarrë prej Kastrati Group. Në dinamikën e veprimtarisë së tij, Kastrati Group ka patur, sidomos vitet e fundit, investime të rëndësishme. Përpara pak vitesh bleu kompaninë e tregtimit të makinave Mercedes në Shqipëri dhe cmimi i blerjes, së bashku me atë të investimit për rinovim dhe shtim kapacitetesh i kaloi 20 milionë euro. Më vonë, Kastrati Group bleu ish-hotel Sheraton në Tiranë kundrejt një cmimi afro 30 milionë euro. Kastrati ishte gjithashtu pjesë e investimit në Turdiu Centër, kurse tani fronti kryesor i investimit të ri është, sikurse thamë pak më lart, Tirana Down Town, që ecën me ritme të shpejta.

Me shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2020”