teuta_durres

Kompania Teuta Durrës

Të ardhurat bruto 2020: 19 milionë EURO
Ndryshimi në % 20/19: +17.4
Numri i punonjësve: 160
Vendndodhja: Durrës

Çdo vit i lënë pas është një tjetër kapitull i shkruar në historine e suksesit 27 vjeçare të kompanisë Teuta, duke përforcuar protagonizmin e saj si një kompani lidere në tregun ku operon. E themeluar në vitin 1994, shoqëria “Teuta Durrës”, operon në dy sektorë kryesor: paketimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore. Aktiviteti i saj që në fillim ka qenë i fokusuar në fushën
e import-eksportit, prodhimit dhe shpërndarjes së artikujve ushqimor, me bazë si orizi, sheqeri, mielli, fasule, niseshte, vaj i lulediellit, etj. Në fillimet e viteve 90 për shkak të ndryshimeve ekonomike të kësaj periudhe shume ndërmarje nuk i rezistuan dot situatave të reja të tregut, por fale drejtimit me integritet professional nga Eleni Babameto në pozicionin e specialists kimiste menaxhimi i punës vazhdonte normalisht.

Më shumë informacion mund të gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Më të mirët 2021”