n_causholli

Nadir Causholli

Xhiro e biznesit 2020: 46 milionë euro
Ndryshimi në % 20/19: +22
Numri i punonjësve: 300
Vendndodhja: Tiranë

CFO Pharma është kompani lider në tregun farmaceutik shqiptar, e themeluar në vitin 2003. Që nga viti i themelimit e deri më sot ajo ka njohur vetëm rritje dhe zgjerim. Fokusi i kompanisë është regjistrimi, importimi, shpërndarja, shitja, marketing, promovimi dhe eksportimi i produkteve farmaceutike, pajisjeve medicinale dhe shtesave ushqimore. “CFO Pharma” mbulon si shpërndarje dhe promovim, 100% të farmacive në Shqipëri dhe Kosovë.
Kompania ofron zgjidhje inovative për mjekët, farmacistët dhe pacientet me ilace efektive, të sigurta dhe cilësore. E angazhuar në mënyrë aktive për të përgatitur rmacion mjekësor në të gjitha fushat terapeutike, duke mbuluar të gjithë mjekët dhe sistemin e kujdesit shëndetësor (spitalet publike, klinikat private, poliklinikat, qendrat shëndetësore etj) në të dy segmentet e tregut (privat dhe publik).

Më shumë informacion mund të gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Më të mirët 2021”