luan_muca

Luan Muça


Emri i kompanisë Delta Group
Xhiro e biznesit 2021: 145 milionë EUR
Numri i punonjësve: 1350

Zyrat qëndrore: Tiranë

Asgjë nuk ndodh rastësisht, këtë e vërteton puna dhe pozicioni ynë në piedestalin më të lartë të biznesit Shqipëtar dhe jo vetëm, pasi Delta Group është tashmë prezent në të tre kontinentet Europe, Afrikë dhe USA me produktet nga kompanitë Delta Home, Deutschcolor, Thermoswiss, Dast, Delta, tashmë edhe DC Industries, kjo fale vizionit dhe përkushtimit të Founder & CEO Z.Luan Muça. Delta Group ndër vite është vleresuar me disa cmime te rendesishme si: “Biznesi më i suksesshëm Import – Export per vitin 2014”, “Marka e Vitit” për Deutschcolor ne vitin 2015, “Superbrands Albania”, “Superbrands Kosova” etj.

Më shumë informacion mund të gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Më të mirët 2022”