nadir

Nadir Causholli


Emri i kompanisë: CFO Pharma
Xhiro e biznesit 2021: 60 milionë euro
Numri i punonjësve: 300
Vendndodhja: Tiranë

CFO Pharma është kompani lider në tregun farmaceutik shqiptar, e themeluar në vitin 2003. Që nga viti i themelimit e deri më sot ajo ka njohur vetëm rritje dhe zgjerim . Fokusi i kompanisë është regjistrimi, importimi, shperndarja, shitja,marketing, promovimi dhe eksportimi i produkteve farmaceutike, pajisjeve medicinale dhe shtesave ushqimore.
CFO Pharma mbulon si shpërndarje dhe promovim , 100% të farmacive në Shqiperi dhe Kosovë.

Më shumë informacion mund të gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Më të mirët 2022”