Saimir Mane


Emri i kompanisë: Balfin Group
(Neptun, Mane TCI, Green Coast, Banka e Tiranës, Spar, Kid Zone, TEG, QTU, et)
Xhiro e biznesit 2021: 300 milionë euro
Numri i punonjësve: 5500
Vendndodhja: Tiranë

Nëse do të shtrohet një pyetje se kush është biznesmeni më i madh të Shqipërisë, shumë personave do iu shkoj mendja tek Samir Mane. Dhe do i përgjigjen kësaj pyetjeje në favor të tij. Nuk është një perceptim i gabuar. Nuk është një percepteim që përfaqëson mospërputhje me realitetin. Përkundrazi është një perceptim i stimuluar nga stadi ku ka arritur Samir Mane si biznesmen, nga mënyra se si ai i është ofruar konsumatorit, nga zhvillimi i vrulishëm që ka marrë grupi i tij “Balfin” duke u zgjeruar jashtëzakonisht shumë. Pothuaj në të gjitha sektorët kryesorë të biznesit. Aktivitetet e grupit BALFIN përfshijnë zhvillimin dhe menaxhimin e pasurive të paluajtshme, tregtinë me shumicë, retail (shitjen me pakicë), miniindustrinë, atë bankar, turizmin, teknologjinë, median, arsimin, logjistikën etj. Grupi Balfin është një partner i besueshëm që kryen aktivitete biznesi në një gamë të gjërë industrish në shkallë kombëtare dhe ndërkombëtare sipas standarteve më të larta të biznesit dhe etikës, me shikuar që do të mbërrinte në këtë nivel ku është aktualisht. Thjesht sepse realiteti që ka ndërtuar dhe përjeton është fantastik. Është tejet impresionues. Është shumë mrekullues. Neptun për shembull është sot një kompani që gjatë viti 2021 ka regjis- truar një nivel shitjesh prej 7. 7 miliardë lekë. Duke shënuar rritje prej 10 për qind krahasuar me vitin paraardhës. Nëpërmjet një rrjeti prej 29 dyqanesh ajo ka ofruar në vijimësi produktet nga brandet më të njohura si BEKO, SAMSUNG, LG, APPLE, SONY, BOSCH, PHILIPS, TEFAL, ROËENTA, HAMA, BRAUN.

Më shumë informacion mund të gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Më të mirët 2022”


Recent Posts

SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More
Kërcimi gjigand i Marin Gjonaj
Shpëtim Luku “Gjonaj Group” është një bashkësi kompanish, ku pērmenden disa kompani si Info-Telecom, Enertrade, Promarketing, Digicom, Probroker etj. Natyrisht, Info-Telekomi është ajo ...
October 23, 2023 Read More
Biznesmeni që nuk hap dot hotelin luksoz prej…
Shpëtim Luku Edhe pse ka ikur që i vogël nga vendlindja, sytë, mendja dhe zemra e tij i  mbeten gjithmonë atje. Edhe pse pjesën më të madhe të jetës e ka kaluar larg saj,  ai ka qen...
October 17, 2023 Read More
SHPETIM LUKU/ Ushtria e mashtruesve të telemarket
Vins Vaughn, Ed Harris dhe Julia Ormond janë disa prej kastit të aktorëve të filmit Prime Gig, realizuar diku nga  fillimi i viteve 2000. Pendleton "Penny" Wise, një telemarketist i talentua...
October 12, 2023 Read More
Elisabeta Hysi
Drejtoreshë e përgjithshme e kompanisë GJERGJI H TEXTILE Emri i kompanisë: Gjergji H Tekstile Xhiro e biznesit 2022: 1 milion EUR Numri i punonjësve: 25 Vendndodhja: Tiranë Si kanë arritur deri...
October 3, 2023 Read More
Julian Bërxulli
Administrator i kompanisë “AMBRA” Emri i kompanisë: AMBRA Xhiro e biznesit 2022: 4.5 milion EURO Numri i punonjësve: 450 Vendndodhja: Durrës Qëkurse mori në duar “timonin” e...
October 3, 2023 Read More
Kompania AK-Invest
Emri i kompanisë: AK-Invest Xhiro e biznesit 2022: 6 milionë euro Numri i punonjësve: 50 Vendndodhja: Tiranë AK – Invest, shoqëri aksionere e regjistruar me vendim të Gjykatës Tir...
October 3, 2023 Read More