Indeksi alfabetik

BIZNESMENET

 • FABRIKA E ăIMENTOS FUSH╦-KRUJ╦

  Gjatë vitit 2012 nga ana e autoriteteve kosovare u ndërmor një politikë bllokuese karshi produkteve që vinin nga Shqipëria. Njëri prej këtyre ishte çimentoja dhe njëra prej kompanive të dëmtuara gjatë afatit dymujor sa zgjati bllokimi absurd ishte fabrika e prodhimit të çimentos në Fushë Krujë. Megjithatë, kompania arriti të rikuperonte efektet...

 • FLAMUR ăELAJ

  Drejttuesit e dy prej bankave më të mëdha të vendit, konkretisht të Raiffeisen Bank dhe SanPaolo Intesa duhet te jenë ndjerë mjaft të kënaqur kur janë njohur me lajmin se bankat e tyre shpëtuan nga grabitjet spektakolare. Dhe kjo jo thjesht prej faktit se shuma të rëndësishme fi nanciare që do të mund të vidheshin ishin sërish në kasafortat e bankë...

 • GENC MATA

  Si mund të realizosh një sipërmarrje të suksesshme dhe afatgjatë? Ata që janë marrë me studimin e historive të suksesit kanë konkluduar se egziston një lidhje e drejtpërdrejtë mes tij dhe njohurive të thelluara të një fushe të caktuar. E thënë me fjalë të tjera, nëse dikush dëshiron të ketë sukses, duhet të merret me a...

 • GJERGJ LEQEJZA

  Dy kanë qenë kolonat në të cilat është mbështetë transicioni shqiptar i këtyre 23 vjetëve. Së pari eksportimi i fuqisë punëtore nëpërmjet emigracionit, çka më pas është përkthyer në rreth 1 miliardë euro mesatarisht remitenca. Dhe së dyti, krahu i lirë i punës në Shqipëri, çfarë ka bërë t&e...

 • HELIDON RUGJA

  Për një njeri që ka arritur një stad të caktuar në jetën e tij, është më se i natyrshëm realizimi i një retrospektive dhe bërja e një bilanci. Kësaj ligjësie nuk mund t'i shpëtojë as Administratori i Përgjithshëm i kompanisë Koral Fish, Elidon Rugija. Ndonëse ende shumë i ri – është vetëm 36 vjeç – j...

Para123456789Pas
All rights reserved Shpetim Luku.
Programning & design: Shqiperiacom sh.p.k.