AVNI PONARI

Drejtor i Përgjithshëm i Sigal Unica Group
Emri i kompanisë: Sigal Unica Group
Të ardhurat bruto 2014:: 45 milionë EURO
Numri i punonjësve: 300
Vendndodhja: Tiranë, Prishtinë, Shkup

Të thuash që Sigal Unica Group është kompani lider në tregun e sigurimeve, jo vetëm në Shqipëri, por edhe në rajon, nuk është se kë thënë ndonjë lajm të ri. Sepse, me përjashtim të 2-3 viteve të para, pas themelimit, që iu deshën kompanisë të organizohej e strukturohej, përgjatë gjithë pjesës tjetër të jetës së saj, kjo kompani i ka përjetuar si lidere tregu. Duke krijuar kështu një lloj “rutine, sa i takon kryesimin të tregut të sigurimeve dhe duke i përqëndruar energjitë e kompanive të tjera për ristukturimin e hierarkisë së tregut nga vendi i dytë e poshtë. Kemi të bëjmë pra me një situatë që është pranuar edhe nga konkurentët e saj.

Me Shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2015”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *