ADI HAXHIYMERI

Administrator i Përgjithshëm i Kompanisë ” Bloja sh.a.” dhe “Prima”
Të ardhurat bruto 2014: 13 milionë EURO
Ndryshimi në % 14/13: +10
Numri i punonjësve: 73
Vendndodhja: Tiranë

Gjatë vitit 2014, Adi Haxhiymeri ka qenë shumë aktiv. Si kryetar i Unionit të Prodhuesve të Miellit ka zhvilluar një numër të konsiderueshëm takimesh pune me institucionet e shtetit shqiptar. Fokusi i këtyre takimeve ka qenë evidentimi problematikës me të cilat haste sektori i fabrikimit të ndrithërave, vështirësitë e mëdha që përjeton ky sektor si rrjedhojë e konkurencës së pandershme. Dhe cili është thelbi i kësaj konkurence të pandershme? Nga shtete si Serbia(nëpërmjet territorit kosovar) dhe Maqedonia në Shqipëri hyn sistematikisht një sasi e madhe gruri i cilësisë shumë të dobët.

Me Shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2015”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *