GIANNI CAVALLINI

Administrator i Përgjithshëm i kompanisë REMAL sh.p.k
Emri i kompanisë: REMAL sh.p.k.
Të ardhurat bruto 2014: 6 milionë EURO
Numri i punonjësve: 960
Vendndodhja: Kamëz, Tiranë

Gjatë vitit 2014 e në vazhdim, Kryeminstri i Shqipërisë, Edi Rama ka patur një sërë përpjekjesh sa në Itali e Shqipëri për të bindur investitorë italianë për të investuar në vendin tonë. “Shqipëria është toka ku kanë gjetur punën dhe suksesin e tyre mbi 30 mijë italianë”- ka qenë pak a shumë argumenti kryesor i kryeministrit për ftesën e tij drejtuar kandidat investitorëve italianë. Dhe kjo është e vërtetë. Gianni Cavallini, Administratori i Përgjithshëm i REMAL sh.p.k është njëri prej tyre, që ka ndërtuar një histori suksesi në Shqipëri. Një histori suksesi, jo vetëm për vete, por edhe për një komunitet të madh të punësuarish, një histori suksesi për zonën ku operon, një histori suksesi përfaqësuese edhe për ata italianë që kanë mundësi e duan të investojnë në Shqipëri.

Me Shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2015”

Recent Posts

Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *