HELIDON RUGJA

Administrator i Përgjithshëm i kompanisë “Koral Fish”
Të ardhurat bruto 2014: 7 milionë EURO
Ndryshimi në % 14/13: +10
Numri i punonjësve: 150
Vendndodhja: Durrës

Përpara dy viteve, teksa kryenim analizat ekonomiko-financiare, conform metodikës sonë të përgatitjes së botimit: “Biznesi Shqiptar: Më të Mirët” na kishin bërë përshtypje positive treguesit e kompanisë “Koral Fish”. Sikurse mund të nënkuptohet lehtë nga emërtimi e krijuam një ide se mund të bëhej fjalë për një kompani që operonte me peshkun si lëndë e parë. Më pas, kur morëm kontakt me drejtuesin e kompanisë, z. Helidon Rugija, u ndeshëm me një realitet me të vërtetë impresionues. Një realitet që tregonte atë cfarë kemi konstatuar prej shumë kohësh. Që biznesmenët shqiptarë janë të ndarë në dy kategori kryesore: ata që kanë fytyrë, por skanë ndonjë biznes me impakt për vendin dhe nga ana tjetër, ata që kanë biznes real e të rëndësishëm, por që skanë qejf dukjen.

Me Shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2015”

Recent Posts

SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More
Kërcimi gjigand i Marin Gjonaj
Shpëtim Luku “Gjonaj Group” është një bashkësi kompanish, ku pērmenden disa kompani si Info-Telecom, Enertrade, Promarketing, Digicom, Probroker etj. Natyrisht, Info-Telekomi është ajo ...
October 23, 2023 Read More
Biznesmeni që nuk hap dot hotelin luksoz prej…
Shpëtim Luku Edhe pse ka ikur që i vogël nga vendlindja, sytë, mendja dhe zemra e tij i  mbeten gjithmonë atje. Edhe pse pjesën më të madhe të jetës e ka kaluar larg saj,  ai ka qen...
October 17, 2023 Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *