KOMPANIA “TURGUT ÖZAL EDUCATION”

Të ardhurat bruto 2014: 10.2 milionë EURO
Ndryshimi në % 14/13: +2%
Numri i punonjësve: 549
Vendndodhja: Tiranë

Kompania “Turgut Özal Education” nëpërmjet kolegjeve të saj është institucioni i parë arsimor privat në Shqipëri. Së bashku me dy kolegjet e tjera, “Mehmet Akif ” dhe “Hasan Riza Pasha”, kolegjet “Turgut Özal” startuan në vitin 1993 me investimet private në arsimin shqiptar. Dhe me zhvillimet vit pas viti, me emrin e mirë të krijuar, me seriozitetin e treguar e me rezultatet e prekshme të arritura në përgatitjen e disa brezave të nxënësve, sot “Turgut Özal” është bërë dera e parë ku drejtohen prindërit e mjaft fëmijëve shqiptarë. Rreth 2000 nxënës që futen çdo vit në provimet e pranimit në këtë shkollë i japin kompanisë “Turgut Özal Education” përmasën e njërit prej institucioneve më të mëdha në fushën e arsimit.

Me Shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2015”

Recent Posts

Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *