MAJLIND LAZIMI

Drejtor Ekzekutiv i Posta Shqiptare
Emri i Kompanisë: Posta Shqiptare sh.a.
Të ardhurat bruto 2014: 15 milionë EURO
Numri i punonjësve: 2294
Vendndodhja: Tiranë

Posta Shqiptare vazhdon të ngelet një nga kompanite publike më të medhaja dhe më të suksesshme në vend jo vetëm për nga volumi i sherbimeve dhe të ardhurave, por edhe për nga numri i madh i punonjësve. Sot kjo kompani mban vendin e tretë ndër 100 punëdhënësit më të mëdhenj në Shqipëri me 2294 punonjës në të gjithë territorin e Shqipërisë. Përvec volumit të të ardhurave dhe numrit të madh të të punësuarve, kjo kompani ka edhe rrjetin më të madh të zyrave ne vend me 550 zyra postare në të gjithë territorin e vendit, duke siguruar kështu një mbulim 100% të territorit shqiptar.

Me Shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2015”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *