RAMË GECI

Emri i kompanisë: GECI GROUP
Të ardhurat bruto 2015: 8 milionë EURO
Numri i punonjësve: 150
Vendndodhja: Tiranë

Kur njeriu ndërmerr vendime të forta në biznes është e natyrshme që atë ta kaplojë një ndjenjë ankthi rreth saktësisë së këtij vendimi. Dhe përvec bindjes dhe arsyetimit mbi të cilin është mbështetur mbeshtetur ai, i takon të ardhmes ta vërtetojë faktin nëse është vepruar mirë apo jo. U mbushën 4 vite kalendarikë që Ram Geci është pronar i vetëm i “Tirana International Hotel”. Të shpenzosh mbi 40 milionë euro për tu bërë pronar i tij nuk është një vendim që mund të merret lehtë. Mirëpo ai e bëri këtë manovër biznesi dhe 4 vitet që ka kaluar hoteli nën pronësinë dhe administrimin e tij tregojnë një rritje të qëndrueshme të aktivitetit. Rritje kjo që vjen prej faktit se gjendja e hotelit permirësohet në mënyrë të vazhdueshme. Janë rinovuar tërësisht dhomat e këtij hoteli, SPA, ambientet ku organizohen konferenca, holli kryesor, baret, restoranti kryesor. Ecuria e Tirana International Hotel nën drejtimin e Ram Gecit tregon epërsinë e pronësisë me një pronar. Diku nga viti 2004 “15 katëshi” u privatizua nga një grup prej 25 biznesmenësh.

Me Shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2016”

Recent Posts

Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More