SADIK ISMAILAJ

Emri i kompanisë: ALB-STAR
Të ardhurat bruto 2015: 45 milionë EURO
Numri i punonjësve: 934
Vendndodhja: Fier

ALB-STAR Sh.p.k është një kompani lider në Shqipëri, në sektorin e ndërtimit dhe të industrisë. E themeluar në vitin 1995, me më tepër se 20 vite eksperiencë, ALB-STAR tashmë është një nga kompanitë më të mëdha që kanë aktivitet në Shqipëri, e cila ofron një gamë të gjerë shërbimesh inxhinierike si: sisteme ujësjellësi dhe kanalizimesh, impiante trajtimi të ujërave të ndotura dhe ujit të pijshëm, ndërtime dhe mirëmbajtje rrugësh, ndërtime gropash ekologjike, punime metalike dhe teknologjike për industrinë e naftës, sisteme monitorimi dhe kontrolli, punime elektro-mekanike, ndërtime civile dhe industriale, rezervuare dhe struktura metalike, tubacione dhe rakorderi çeliku, si dhe punime speciale si në mikrotunelime, në gjeoteknikë, saldime gjeomembrane. Prej kohësh ALB-STAR Sh.p.k është e pranishme në Kosovë dhe Malin e Zi në zbatimin e disa projekteve në sistemin e ujësjellës kanalizimeve. Të gjitha projektet por edhe menaxhimi i Grupit ALB-STAR në tërësi bazohet në standarte dhe praktika të cilësisë së lartë si ISO 9001, Menaxhimi i Sigurisë në Punë OHSAS 18001, …

Me Shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2016”

Recent Posts

Avantazhi që u kthye në skllavëri
  Shpëtim Luku Përpara syve në një karburant të Dhërmiut të shfaqet një pamje me të cilën nuk je mësuar. Një filipinas me sens humori kryen veprimet e zakonshme që i takojnë të k...
June 2, 2024 Read More
Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More