Bledar Shella

Të ardhurat bruto 2019 (IFRS): 37.222 milionë EURO
Fitimi 2019: 11.6 milion EUR
Numri i punonjësve: 454
Vendndodhja: Tiranë

Kur ish Banka e Kursimeve doli në privatizim, vite më parë, OTP Bank ishte një nga konkurrentët për ta blerë atë. Por, pavarësisht se ky proces nuk u bë i mundur atëherë, banka e mirënjohur hungareze e më gjerë, e ruajti interesin për tregun shqiptar dhe e konkretizoi këtë interes nëpërmjet privatizimit të Bankës Societte Generale Albania. Tashmë, pjesë e një top banke, përballë Bankës OTP Albania paraqiten sfida të reja nën një administrim të ri. 2019 ishte një vit i plotë nën logon e re dhe gjatë këtij viti Banka OTP Albania gjatë vitit 2019 solli mjaft lajme për klientët, investitorët dhe punonjësit, si dhe për tregun bankar vendas. Krahas ndryshimit të pronësisë, gjë që sigurisht ishte dhe lajmi më i rëndësishëm, Grupi OTP prezantoi edhe strategjinë e tij për tregun bankar Shqiptar.

Me shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2020”

Recent Posts

Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More