fbba37d03fc9c292d088373fa1f0071c

Eleni Babameto

Emri i kompanisë: Teuta Durres
Të ardhurat bruto 2019: 15 milionë EURO
Ndryshimi në % 19/18: +2
Numri i punonjësve: 130
Vendndodhja: Durrës

Çdo vit i lënë pas është një tjetër kapitull i shkruar në historine e suksesit 26 vjecare të kompanisë Teuta, duke përforcuar protagonizmin e saj si një kompani lidere në tregun ku operon. E themeluar në vitin 1994, shoqëria “Teuta Durrës”, vepron në dy sektorë kryesor: paketimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore. Aktiviteti i saj që në fillim ka qenë i fokusuar në fushën e import-eksportit, prodhimit dhe shpërndarjes së artikujve ushqimor, si orizi, sheqeri, mielli, fasule, niseshte, vaj i lulediellit,etj. Në fillimet e viteve 90, për shkak të ndryshimeve ekonomike të kësaj periudhe, shume ndërmarje nuk i rezistuan dot situatave të reja të tregut , por fale drejtimit me integritet profesional nga Eleni Babameto në pozicionin e specialistes kimiste menaxhimi i punës vazhdonte normalisht.

Me shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2020”