Etleva Laro

Emri i kompanisë: Prodyn dhe EFA Solution
Xhiro e biznesit 2019: 14.5 milionë euro
Ndryshimi në % 19/18: +8
Numri i punonjësve: 1010
Vendndodhja: Tiranë

Në hyrje të lagjes Kodër Kamëz, në ambientet e ish hipermarketit “Praktiker” heshtja e dikurshme është zëvëndësuar me gjallërinë që shkakton puna e njëkohshme qindra grave dhe vajzave. I ngritur në ambientet e një aktiviteti të falimentuar aty ka marrë jetë e po forcohet dita ditës një realitet i rëndësishëm për zonën përreth. “Qëllimi im është të ndërtoj kompaninë më të mirë në Shqipëri. Kjo do të thotë ta ndërtojmë atë nga mënyra se si ne trajtojmë njëri tjetrin, partnerët tanë dhe klientët tanë. Do të dëshiroja që secili prej nesh të bashkëpunojë dhe të ndihmojë njëri tjetrin për të arritur këtë qëllim”. Ajo që i është drejtuar punonjësve të saj në një mënyrë të ngjashme, sikurse i është drejtuar edhe Jeff Bezos punonjësve të tij në fillimet e kompanisë Amazon, është Etleva Laro. Themeluesja dhe drejtuesja e kompanive Prodyn dhe EFA Solution. Nuk janë disa fjalë klishe. Nuk janë disa fjalë të thëna për inerci, apo kortezi por janë sinteza e qëllimeve, filozofisë së drejtimit e menaxhimit prej saj, e vizionit rreth rrugës që ka për të përshkuar dhe destinacionit ku kërkon të arrijë.

Me shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2020”

Recent Posts

Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More