Fatmir Bektashi

Emri i kompanisë: Kontakt
Xhiro e biznesit 2019: 13 milion EURO
Numri i punonjësve: 300
Vendndodhja: Tiranë

Qytetet kryesore të Shqipërisë, por sidomos, kryeqyteti kanë pësuar një transformim të jastëzakonshëm urban. Si rrjedhojë e ndërtimeve të panumurta, Tirana sot ngjan shumë pak me qytetin e dikurshem. A është më e bukur apo jo? Kjo është cështje perceptimi, estetike, cështje subjektive e gjithsecilit, por e sigurtë është që mes morisë së ndërtimeve ka shumë prej tyre që nuk i bëjnë nder kryeqytetit. Dhe nuk bëjnë krenarë as ndërtuesit e tyre. Në këtë kontekst, janë të shumta kompanitë e ndërtimit që në Cv e tyre profesionale kanë kontribute jo të vogla, pasi e kanë “pasuruar” inventarin e ndërtimeve me ndërtesa aspak cilësore. Të cilat ngjajnë që në vitin e parë apo të dytë pas mbarimit, si ndërtesa shumëvjecare të degraduara nga koha. Mirëpo ka edhe kompani të tilla, që kanë formuar një profil e identitet të qartë në këtë sektor, të cilat kanë vecse kontribut pozitiv e të dobishëm për Tiranën, që kanë bërë një diferencë të ndjeshme me konkurentët e tjerë sikurse është kompania e mirënjohur Kontakt.

Me shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2020”

Recent Posts

Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More