Ilir Linza

Emri i kompanisë: FPM Tutto Mobili, Best Seller, FPD
Xhiro e biznesit 2019: 20 milionë euro
Numri i punonjësve: 159
Vendndodhja: Tiranë

Ajo cfarë ndodh në sektorin e shitjes së mobiljeve i ngjan një lojë me shumë aktorë, por kur fituesi dihet që pa nisur gara. Duket një garë e “mërzitshme” me një fitues të saj që ka vite të tëra që është në krye dhe që po ashtu, duket se edhe për shumë vite të tjera do ta ketë këtë status. Edhe pse ka aq shumë kompani që funksionojnë në këtë treg, sërish FPM Tutto Mobili, rezulton edhe për vitin 2019 kompania numër 1 e tregut. Gjatë analizës së të dhënave që ne kryejmë cdo vit në kuadër të Botimin Kombëtar që realizojmë prej 17 vitesh kemi patur disponimin për të dalluar në treg ndonjë kompani tjetër të sektorit, të denjë për tu përfshirë në këtë Botim, por diferencat janë të mëdha.

Me shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2020”

Recent Posts

Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More