Nadir Causholli

Nadir Causholli

Emri i kompanisë: CFO Pharma
Xhiro e biznesit 2019: 35 milionë euro
Numri i punonjësve: 300
Vendndodhja: Tiranë

Teksa shqyrtonim dhe analizonim të dhënat ekonomiko-financiare të kompanive më të mëdha e më të suksesshme, në kuadër të Botimit Kombëtar “Biznesi Shqiptar: Më të Mirët 2020” nuk ishte e vështirë të dalloje që në tregun farmaceutik skeptri i më të mirit i takonte sërish kompanisë CFO Pharma. Për arsyen e thjeshtë sepse rezultonte kompania më e madhe e sektorit farmaceutik, me rreth 35 milionë euro xhiro-tregues ky që rendit atë në vendin e 64 ndër bizneset më të mëdha të Shqipërisë.
CFO Pharma eshte kompani lider ne tregun farmaceutik shqiptar, e themeluar ne vitin 2003. Qe nga viti themelimit e deri me sot ajo ka njohur vetem rritje dhe zgjerim. Fokusi i kompanise eshte regjistrimi, importimi, shperndarja, shitja, marketing, promovimi dhe eksportimi i produkteve farmaceutike, pajisjeve medicinale dhe shtesave ushqimore.

Me shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2020”