alba shoes

Nikolin Lleshi

Emri i kompanisë: ALBA SHOES GROUP & TNA
Të ardhurat bruto 2019: 11.235.000 EURO
Numri i punonjësve: 1947
Vendndodhja: Lac, Kamëz, Vlorë, Çorovodë

Organizim, novacion kerkim & zhvillim e kontrolli i cilesise jane faktoret kryesor qe i kane dhene mundesi Alba Shoes group te jete nje kompani e sukseshme e lider ne sektorin e kepuceve e sidomos kepuceve te sigurise ne vend e jashte shtetit. Eshte pikerisht mundesia per te realizuar nje produkt komplet nga fillimi deri ne fund ne brendesi te ambjenteve te shoqerise e cila pervec sigurise qe i jep Alba Shoes Group nje fleksibilitet e kapacitet me te madh ne manaxhimin e linjave te prodhimit e ne uljen e koheve te dorezimit ,nje pike e forte kjo per tu pergjigjur ne kohe kerkesave te ndryshme nga ana e klienteve. NJE PRODUKT SHQIPETAR. Qe nga 1993 eshte e njohur e afirmuar si shoqeri lider ne nivel Europian e Boteror ne prodhimin e kepuceve te sigureses e gjysem produkti i gatshem pjese kepucesh ne sektorin e modes dhe te femijeve, rreptesisht MADE IN ALBANIA, me paisje avanguardie e cilesi te larte prodhimi me adrese Lac, Tirane, Vlore e Corovode e me nje siperfaqe prodhuese mbi 60.000m2 te ndare ne 4 unitete prodhuese ne 4 qytete te shqiperise. Me nje interes dhe vemendje te vecante ALBA SHOES GROUP eshte ne gjendje te ofroje nje game te gjere produktesh te pershtatshem per cfaredo lloj nevoje e situate, kepuce pune e sigurese per ambjente te brendshme apo te jashtme , kepuce te perditshme e kepuce mode, kepuce sherbimi per forcat e rendit e forcat e armatosura e shume artikuj per sektore te vecante .

Me shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2020”