Ram Geci

Emri i kompanisë: “Geci Group”
Xhiro e biznesit 2019: 15 milionë euro
Ndryshimi në % 19/18: +2
Numri i punonjësve: 281
Vendndodhja: Tiranë

Teksa bisedoja në rrethana miqësore e të natyrshme dikur me biznesmenin e mirënjohur Ram Geci ai me parashtroi një shqetësim të tijin. “Kam disa lekë në bankë, por nuk dëshiroj ti le aty, por ndërkohë nuk po kristalizoj një ide biznesi ku mund ti adresoj ato fonde”- tha ai. U përpoqa ta kaloj me shaka këtë situatë duke iu kundërpërgjigjur me batutën që, “kështu hallesh pacin të gjithë”, mirëpo Rama insistoi sërish se ky ishte vërtet një hall për të dhe se e shqetësonte shumë. Për disa çaste më pushtoi meditimi. “Ja, ky është biznesmeni profesionist, ai që edhe pse biznesi në tërësi i shkon mirë, sërish është i shqetësuar edhe për detaje, është i shqetësuar për para që “flejnë” në bankë, e nuk janë të “dobishme” po qe se nuk investohen. Ram Geci është lider në biznes e duke qenë i tillë, ajo çfarë ai më parashtronte si hall, nuk ishte gjë tjetër veçse dëshmi e një ligji që duhet të mishërojë lideri që është ai i ambicies.

Me shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2020”

Recent Posts

Avantazhi që u kthye në skllavëri
  Shpëtim Luku Përpara syve në një karburant të Dhërmiut të shfaqet një pamje me të cilën nuk je mësuar. Një filipinas me sens humori kryen veprimet e zakonshme që i takojnë të k...
June 2, 2024 Read More
Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More