I'm a text widget!
2015

Biznesmenet 2015

Gazetaria Investigative

background-3
background-3

Biznesmenet 2015

Me te miret e 12 viteve

2015-biznesmenetCfarë është “Qendra Shqiptare për Gazetari Investiguese” “Qendra Shqiptare për Gazetari Investiguese” është një organizatë jofitimprurëse, e themeluar me vendim të Gjykatës së Tiranës numër 191, datë 17.09. 2004.

Me mjaft gazetarë të njohur në përbërje të saj, QSHGI ka si objektiva kryesorë të saj stimulimin e gazetarisë investiguese, trajnimin e gazetarëve të ndryshëm në këtë gjini gazetarie, luftën ndaj korrupsionit dhe kundravajtjeve të ndryshme, nëpërmjet aplikimit të kësaj lloj gazetarie, forcimin e atributeve të medias, si pushtet i katërt etj.

Shërbime në funksion të biznesit si konsulenca apo angazhimi për reduktimin e barrierave që i krijohen atij prej korrupsionit, konkurencës së pandershme etj.

Libri “BIZNESI SHQIPTAR: MË TË MIRËT E VITIT” është një botim traditë tashmë i Qendrës, i filluar në vitin 2004 dhe që ka 12 vite jetë.

From the blog

Sponsoret

Sigal Uniqa Group Austria

1422396371-sigal-7

AK-INVEST

1422397414-AK-INVEST

Hotel Tirana International

1422397184-output

Artigiano

artixhano

Albaelettrica

albaele

Physio Healthphysio

Peugeot Albania

1422396203-porsche-5

EHW
1423169239-ehw

Indikatoret

Madhësia e biznesit
Natyra e aktivitetit
Impakti social-ekonomik i veprimtarisë

Impakti social-ekonomik i veprimtarisë
Korrektesa fiskale

Sasia e investimeve të realizuara
Profili social i kompanisë

Dinamika e aktivitetit
Certifikimi i veprimtarive
Vendndodhja e kompanisë

NJË BOTIM I VYER PËR“REHABILITIMIN SOCIAL”
TË BIZNESMENIT

Ky botim, që përcillet për të 12-in vit radhazi falë punës së shkëlqyer të Qendra Shqiptare per Gazetari Investiguese, plotëson një boshllëk në njohuritë e publikut shqiptar për një sferë të aktivitetit njerëzor, që është sa e rëndësishme dhe e admiruar, po aq keqkuptuar dhe e paragjykuar në realitetin ku jetojmë. Jo rrallë, kur fl asim për biznesin, të gjithë ne biem në kurthin e paragjykimit, e pse jo, edhe të përbuzjes. Arsyet për këtë janë komplekse, e deri diku ndoshta të kuptueshme. Historia jonë, gjatë së cilës jo thjesht biznesi e sipërmarrja, por edhe vetë koncepti i privates shihej si një herezi e turpshme, padyshim është pjesë e shpjegimit për këtë marrëdhënie kaq të kompleksuar me botën e biznesit dhe figurën e sipërmarrësit.

slide-a-3
Reklama Juaj Ketu
slide-a-4
REKLAMA JUAJ KETU!

BORDI VLERESUES

11246033_10205675104951209_2556571322802672266_n
Shpetim Luku
Drejtor i Qendrës Shqiptare për Gazetari Investiguese

Shpëtim Luku është diplomuar në Fakultetin e Ekonomisë. Ka punuar si gazetar profesionist i ekonomisë dhe biznesit në gazetat kryesore të vendit si “Rilindja Demokratike”, “Koha Jonë”, “Shekulli”, “Dita” si dhe në revistën “Spektër”.

nikolinjaka
Nikolin Jaka
Kryetar i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë, Tiranë

Nikolin Jaka ka lindur më 17 Maj 1972 në Rrëshen, Mirditë. Në vitin 1994 u diplomua pranë Fakultetin Juridik në Universitetin e Tiranës.

dhorikule
Prof. Dr. Dhori Kule
Rektor i Universitetit të Tiranës

I Diplomuar në Fakultetin e Ekonomisë të Universitetit të Tiranës, Prof. Dr Dhori Kule numëron në përvojën e tij profesionale rreth 18 vjet si pedagog i Fakultetit të Ekonomisë.

zefpreci
Dr. Zef Preci
Drejtor Ekzekutiv i Qendrës Shqiptare për Kërkime Ekonomike

Me më shumë se 25 vite pune si studiues në fushën e kërkimeve social-ekonomike, ideimin dhe drejtimin e kryerjes së studimeve, përgatitje raportesh, prezantime publike, hartim vrojtimesh kombëtare, mbledhje të dhënash, interpretime dhe analiza.

Kompleksi “Karl Topia”
Kryqezimi i rruges se Durresit
Kulla II Apartamenti 10 c
Cel : 069 20 65 933

e: info@biznesmenet.com
email : shpetim.luku@biznesmenet.com

Rreth Biznesmenet.com

Të sigurt nga ajo cfarë këmi konstatuar përgjatë gjithë këtyre viteve, se “Biznesi Shqiptar: Më të Mirët” është një botim i mirëpritur nga ju, po ju sjellim edicionin e 12 të tij. Pra, “Biznesi Shqiptar: Më të Mirët 2015”. Një botim i specializuar që tregon performancën e tij gjatë vitit të kaluar.
Top