Ad Banners

[vc_row type=”full_page_width” bg_type=”theme_default” bg_grad=”background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0%, #FBFBFB), color-stop(50%, #E3E3E3), color-stop(100%, #C2C2C2));background: -moz-linear-gradient(top,#FBFBFB 0%,#E3E3E3 50%,#C2C2C2 100%);background: -webkit-linear-gradient(top,#FBFBFB 0%,#E3E3E3 50%,#C2C2C2 100%);background: -o-linear-gradient(top,#FBFBFB 0%,#E3E3E3 50%,#C2C2C2 100%);background: -ms-linear-gradient(top,#FBFBFB 0%,#E3E3E3 50%,#C2C2C2 100%);background: linear-gradient(top,#FBFBFB 0%,#E3E3E3 50%,#C2C2C2 100%);” parallax_style=”vcpb-default” bg_image_repeat=”no-repeat” bg_image_size=”cover” bg_img_attach=”fixed” parallax_sense=”30″ bg_override=”0″][vc_column width=”1/1″][cg_content_strip height=”320px” outer_frame=”none” width=”50%” bg=”#333333″ valign=”center” halign=”center” text_align=”center” color=”light” animation=”none” bg_img=”66280″ bg_img_type=”parallax” text_fade_out=”yes”]

Ad Banners

[/cg_content_strip][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Promote your Products

[/vc_column_text][vc_separator color=”#e2e2e2″ type=”small” position=”center” thickness=”2″ down=”5″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1412696856679{margin-bottom: 20px !important;}” type=”container”][vc_column width=”1/3″ el_class=”cap-content-hover”][cg_content_strip height=”240px” outer_frame=”none” outer_link=”#” width=”80%” bg=”#333333″ valign=”center” halign=”center” text_align=”center” color=”light” animation=”fadeInUp” bg_img=”66292″ bg_img_type=”simple” text_fade_out=”no”]

Beautiful Autumn Wear


See the collection
[/cg_content_strip][/vc_column][vc_column width=”1/3″ el_class=”cap-content-hover”][cg_content_strip height=”240px” outer_frame=”none” outer_link=”#” width=”80%” bg=”#333333″ valign=”center” halign=”center” text_align=”center” color=”light” animation=”fadeInUp” bg_img=”66293″ bg_img_type=”simple” text_fade_out=”no”]

Join the Beach Party


Get involved!
[/cg_content_strip][/vc_column][vc_column width=”1/3″ el_class=”cap-content-hover”][cg_content_strip height=”240px” outer_frame=”none” outer_link=”#” width=”80%” bg=”#444444″ valign=”center” halign=”center” text_align=”center” color=”light” animation=”fadeInUp” bg_img_type=”simple” text_fade_out=”no” bg_img=”66290″]

Feel the Adrenalin!


View the range
[/cg_content_strip][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1412696684524{margin-bottom: 0px !important;}” type=”container”][vc_column width=”1/1″][vc_separator color=”#e2e2e2″ type=”normal” position=”center” thickness=”1″ up=”20″ down=”8″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”container” padding_top=”30px” bg_type=”theme_default” bg_grad=”background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0%, #FBFBFB), color-stop(50%, #E3E3E3), color-stop(100%, #C2C2C2));background: -moz-linear-gradient(top,#FBFBFB 0%,#E3E3E3 50%,#C2C2C2 100%);background: -webkit-linear-gradient(top,#FBFBFB 0%,#E3E3E3 50%,#C2C2C2 100%);background: -o-linear-gradient(top,#FBFBFB 0%,#E3E3E3 50%,#C2C2C2 100%);background: -ms-linear-gradient(top,#FBFBFB 0%,#E3E3E3 50%,#C2C2C2 100%);background: linear-gradient(top,#FBFBFB 0%,#E3E3E3 50%,#C2C2C2 100%);” parallax_style=”vcpb-default” bg_image_repeat=”no-repeat” bg_image_size=”cover” bg_img_attach=”fixed” parallax_sense=”30″ bg_override=”0″ css=”.vc_custom_1412696765443{margin-bottom: 20px !important;}”][vc_column width=”1/2″ el_class=”cap-content-hover”][cg_content_strip height=”223px” outer_frame=”none” outer_link=”#” width=”80%” bg=”#333333″ valign=”center” halign=”center” text_align=”center” color=”light” animation=”fadeInUp” bg_img=”66304″ bg_img_type=”simple” text_fade_out=”no”]

Get the latest Active Wear

[/cg_content_strip][/vc_column][vc_column width=”1/2″ el_class=”cap-content-hover”][cg_content_strip height=”223px” outer_frame=”none” outer_link=”#” width=”80%” bg=”#333333″ valign=”center” halign=”center” text_align=”center” color=”light” animation=”fadeInUp” bg_img=”66302″ bg_img_type=”simple” text_fade_out=”no”]

See how our goods are made

[/cg_content_strip][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1412696684524{margin-bottom: 0px !important;}” type=”container”][vc_column width=”1/1″][vc_separator color=”#e2e2e2″ type=”normal” position=”center” thickness=”1″ up=”20″ down=”8″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”container” padding_top=”30px” bg_type=”theme_default” bg_grad=”background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0%, #FBFBFB), color-stop(50%, #E3E3E3), color-stop(100%, #C2C2C2));background: -moz-linear-gradient(top,#FBFBFB 0%,#E3E3E3 50%,#C2C2C2 100%);background: -webkit-linear-gradient(top,#FBFBFB 0%,#E3E3E3 50%,#C2C2C2 100%);background: -o-linear-gradient(top,#FBFBFB 0%,#E3E3E3 50%,#C2C2C2 100%);background: -ms-linear-gradient(top,#FBFBFB 0%,#E3E3E3 50%,#C2C2C2 100%);background: linear-gradient(top,#FBFBFB 0%,#E3E3E3 50%,#C2C2C2 100%);” parallax_style=”vcpb-default” bg_image_repeat=”no-repeat” bg_image_size=”cover” bg_img_attach=”fixed” parallax_sense=”30″ bg_override=”0″][vc_column width=”1/1″ el_class=”cap-content-hover”][cg_content_strip height=”150px” outer_frame=”none” outer_link=”#” width=”80%” bg=”#333333″ valign=”center” halign=”center” text_align=”center” color=”light” animation=”fadeInUp” bg_img=”66335″ bg_img_type=”simple” text_fade_out=”no”]

40% off all Climbing Gear in our big SALE!

[/cg_content_strip][/vc_column][/vc_row]

Recent Pages

Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More