FAQs

[vc_row margin_bottom=”3em” type=”full_page_width” bg_type=”theme_default” bg_grad=”background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0%, #FBFBFB), color-stop(50%, #E3E3E3), color-stop(100%, #C2C2C2));background: -moz-linear-gradient(top,#FBFBFB 0%,#E3E3E3 50%,#C2C2C2 100%);background: -webkit-linear-gradient(top,#FBFBFB 0%,#E3E3E3 50%,#C2C2C2 100%);background: -o-linear-gradient(top,#FBFBFB 0%,#E3E3E3 50%,#C2C2C2 100%);background: -ms-linear-gradient(top,#FBFBFB 0%,#E3E3E3 50%,#C2C2C2 100%);background: linear-gradient(top,#FBFBFB 0%,#E3E3E3 50%,#C2C2C2 100%);” parallax_style=”vcpb-default” bg_image_repeat=”no-repeat” bg_image_size=”cover” bg_img_attach=”fixed” parallax_sense=”30″ bg_override=”0″][vc_column width=”1/1″][cg_content_strip height=”320px” width=”80%” bg=”#000000″ valign=”center” halign=”center” text_align=”center” color=”light” animation=”fadeInDown” bg_img=”66340″ bg_img_type=”parallax” text_fade_out=”yes”]

Frequently asked Questions

[/cg_content_strip][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Expand & Collapse items

[/vc_column_text][vc_separator color=”#e2e2e2″ type=”small” position=”center” thickness=”2″ down=”5″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_toggle title=”What payment methods do you accept?” open=”false” css_animation=”top-to-bottom”]We accept the following methods of payment – Mastercard, Visa, Visa Debit and PayPal.[/vc_toggle][vc_toggle title=”When will I be charged?” open=”false” css_animation=”top-to-bottom”]Payment is charged immediately after security checks from your bank issuer and Captiva have been authorized.[/vc_toggle][vc_toggle title=”How do I know my order has been placed successfully?” open=”false” css_animation=”top-to-bottom”]We will send you an acknowledgement email on successful completion of an order on the site. This email will detail the order that you have placed and will give you an order reference number. We would advise you to keep this email safely as you will need your order reference number for any further queries which you may have. Failure to provide us with an order reference number on request will result in a delay with your enquiry. Once your order has been accepted and dispatched to you we will send you a confirmation email.[/vc_toggle][vc_toggle title=”I did not receive a confirmation email” open=”false” css_animation=”top-to-bottom”]Please contact us if you do not receive an acknowledgement email and we will make sure it is not a problem with our system. Acknowledgement emails are generated and sent automatically once an order has been successfully completed. You may need to check your mailbox as it may be treating our emails as spam or junk mail and you should check your spam or junk mail folders to make sure they have not gone directly to this location. You may also need to ensure that all of the details entered are correct, please pay particular attention to your payment card details, email address and delivery addresses.[/vc_toggle][vc_toggle title=”The item/size I ordered is out of stock. Why was it on the website?” open=”false” css_animation=”top-to-bottom”]All items are subject to availability. Generally, if an item is showing on our website then it is available to order. However, during busy periods we may be in a position where we cannot supply an item or there may be an unexpected delay in despatch. Our system does not record individual size quantities, if you order several items in the same size you may experience a slight delay. If this is the case, we will let you know as soon as possible and will offer to substitute the item for another item of similar style/colour/ size or we will offer a refund.[/vc_toggle][vc_toggle title=”How long will my order take to be processed?” open=”false” css_animation=”top-to-bottom”]We endeavour to process orders as quickly as possible as we know how exciting it is to get your order promptly, however please allow 24 – 72 working hours as a guide.[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row]

Recent Pages

Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More