RUZHDI KONI

Administrator i Përgjithshëm
i kompanisë “AGROKONI”
Emri i kompanisë: AGROKONI
Të ardhurat bruto 2015: 1 milionë EURO
Numri i punonjësve: 30
Vendndodhja: Tiranë

Shpeshherë, vlerat e një kompanie biznesi nuk përcaktohen aq shumë nga përmasat e saj në sektorin përkatës ku bën pjese, sikurse mund të jenë madhësia, pozicioni në treg apo efektshmëria e saj. Një rol përcaktues pra në dobinë e një kompanie ka natyra e aktivitetit të saj, aftësia për të qenë katalizator zhvillimesh e përfi timesh për ata të cilëve ajo ju shërben. Nga ky këndvështrim, kompania “AGROKONI” është një kompani me reputacion, një kompani me vlera, një kompani që stimulon një sërë zhvillimesh positive. Mjafton të përmendim risinë e fundit që ka për autor këtë kompani dhe që ka të bëjë me teknikën e re të pjalmimit të domateve. Në këtë mënyrë dalëngadalë domatja po kthehet produkti i parë i garantuar për konsumatorin shqiptar. Në saj të një teknike të re që bazohet në pjalmimin me bletë po kryhet zëvëndësimi i përdorimit të hormonit në lulet e domates. Ajo që po e realizon këtë proces është kompania Agrokoni nëpërmjet species Bombus Terretris dhe me mbështetjen e USAID-it.

Me Shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2016” 

Recent Posts

Miss Fake News
Miss Fake News Pedagogët e Gazetarisë në përgjithësi e veçanërisht ata që japin raportimin e lajmit kanë pak kohë që fërkojnë duart nga kënaqësia. Sepse tashmë nuk iu duhet të qëm...
June 25, 2024 Read More
Si e surprizoi Avni Ponari ish-Ministrin e tij?
Teksa lëvizte me makinë në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, Avni Ponarit i zunë sytë  ish-Ministrin nga i cili varej institucioni ku ai punonte si Oficer marine. Ishte Ministri që si rezu...
June 18, 2024 Read More
Avantazhi që u kthye në skllavëri
  Shpëtim Luku Përpara syve në një karburant të Dhërmiut të shfaqet një pamje me të cilën nuk je mësuar. Një filipinas me sens humori kryen veprimet e zakonshme që i takojnë të k...
June 2, 2024 Read More
Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More